Företag jag jobbar med

Jag är lite av en serieförbrytare vad gäller företagande och registrerade min första enskilda firma när jag gick på gymnasiet. Här är de företag jag sysslar mest med just nu.

InfoCaption

Jag startade InfoCaption som en av tre grundare 2002 med tanken att revolutionera hur utbildning av medarbetare i organisationer går till. Med över 200 kunder som använder vår produkt och miljoner skapade e-guider genom åren är InfoCaption med sin omsättning runt 20 MSEK per år en spelare att räkna med i en branch som just håller på att ta verklig fart.

Se InfoCaptions hemsida för mer. 

Utsikt från InfoCaptions stockholmskontor.


Olsbo Invest

Det här företaget startade jag när jag börjat slå mig till ro i Sandviken 2010 för att ta vara på alla intressanta ideer som började dyka upp. Det är min affärsmässiga infallsinkubator som grovkvalificerar nya ideer och infall.

Se vidare olsbo-invest.com. 


The Scape Bay eller NewScape

Detta företag med två namn är ett mer renodlat konsultföretag med utgångspunkt i att nyttja de resurser som finns i området kring Sandviken att utveckla andra verksamheters konkurrenskraft samt att driva upp de nya idéer som uppstår i kölvattnet. Startat 2013.

Läs mer om grundtankarna här. Se vidare newscape.se.

Alla företag jag håller på med har kontor i detta hus på Svarvargatan 26 i Sandviken.